Doneer aan slachtoffers van mensenhandel

Video: by Kenneth van Bockhove

https://www.instagram.com/kennethvanbochove/

1.png
 
 

hoe Het ALLEMAAL begoN …

December 2017

olere bingo op 13 januari 2018

Suzanne, Ilse en Soraya hadden in december 2017 het idee om in 1 maand een Kolere bingo & Kunst veiling te gaan organiseren om geld op te halen voor slachtoffers van mensen handel.

Ilse had (heel) veel kleding, Soraya kwam met het idee en Suzanne werkt direct met de slachtoffers en probeert creatief met geen geld iets leuks te doen.

Op 13 januari 2018 hebben wij bij mij thuis een kolere bingo & kunst veiling georganiseerd.

RESULTAAT: € 3160,- opgehaald!

Onze droom was de ellende, angst & verdriet op het netvlies van slachtoffers te vervangen met leuke herinneringen, voordat ze uit het land werden gezet @gemeenteamsterdam .

Dat is gelukt!

Inmiddels 12 maanden later is het geld op en er zijn weer 24 nieuwe slachtoffers van mensenhandel.

Doneer NU naar S van Orischot t.a.v. Donatie Slachtoffers via IBAN NL66RABO0116864370

Suggestie of acties om dit initiatief verder te bregen? Neem contact op met kunstenaar en creatief therapeut Suzanne van Oirschot via 06-23106606 of via suzannevanoirschot@gmail.com.

Speciaal dank voor de sponsors ❤️: aan alle bingo/kunst donateuren, @destaat, @pimderks @antonvanbeusekom @frank_rensen , @reneevanwegberg @mastino_v_ , @tigha @anecdotefashion , @equalyoga @fchyena @hotel_roots @amsterdamtigers @tea_quiero @sjorstenkate @sofieboonman @ricosouren @ berendboomsma @gall&gall @ albertheijn