IMG_7064.JPG
Ik ben met The Mindset Society begonnen omdat ik het iedereen gun om de sterke kant van zichzelf op een eenvoudige en efficiente manier te ontwikkelingen. Hierdoor sta je stabiel, scherp en flexibeler in het leven. Daarnaast leer socialer te zijn naar je omgeving en minder streng te zijn voor jezelf. Je bent weerbaar voor wat er nog op je afkomt.
— Soraya Lezaar, Founder The Mindset Society

Over de oprichter

Soraya Lezaar
Professional Mindset Trainer | Gecertificeerde meditatietrainer


Enthousiast, sportief, vrolijk, gedreven, optimist, energiek, puur, creatief, probleemoplosser, betrouwbaar, go- getter, scherpzinnig, globetrotter, analytisch, procesmatig, provocerend, stoer, vrouwelijk, innovatief, relaxed, efficiënt en een moderne wereldverbeteraar.

Soraya daagt zichzelf regelmatig uit met nieuwe avonturen en durft veranderingen in haar leven aan te gaan. 

Haar fascinatie over hoe ons brein werkt, de invloed die we hebben op ons gedrag, het cognitieve vermogen, Onderbewust zijn, emoties en hoe hersenactiviteit werkt.
De wetenschap over ons zenuwstelsel, geeft een helder beeld met bewijs waarop wij ons leven op een positieve manier kunnen beïnvloeden.

Soraya studeerde af in sociale pedagogische studie en begon in het psychiatrisch instituut GGZ Nederland als verpleegkundige en sociotherapeut. Meer dan 15 jaar ervaring als als interim adviseur (BMC), Trainer, Professionele Coach.

In 2013 volgde ze een interessante opleiding over een hersentraining (Viki's view methode. Deze methode is ontwikkelt om hulpvragen rondom gedrag als ADHD, ADD, autisme, asperger syndroom, depressie en andere gedragsproblematieken te behandelen.
Met behulp van deze methode kunnen professionals op een laagdrempelige manier leren om mentaal in balans te blijven en tegelijkertijd topprestaties leveren.

In 2014 is ze haar eigen coachingbedrijf The Mindset Society begonnen. Afgelopen jaren entrepreneurs, zzp-ers en managers gecoacht.

Ze coacht diverse high performance professionals.